Известие

Collapse
No announcement yet.

Facelift Alfa 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Facelift Alfa 159

Здравейте,
    може би ще ви е интересно да научите какво раЗбрах днес от човек работещ във Фиат. ПреЗ Март 2008 година пускат на паЗара преработена версия на 159/Спортвагон , така наречения Фейслифт, ще се промени малко виЗията и ще има нови мотори, както и нови платове За седалките, няколко месеца по късно ще има Фейслифт и на Брера.
    Освен това пускат на паЗара дългоочакваната Ланчиа Делта, която е на платформата на новото Браво, от нея ще има и версия 2.0 Турбо бенЗин с 300 коня.
    Края на догодина пускат Фиат 500 с 1.6 Турбо и 200коня.

Информацията е 100% сигурна.

и ше опраат задните врати ?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      Какво им е на задните врати?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Искам да видя снимки, интересно ми е какво точно ще променят на тая зверска муцуна...

Comment

Първоначално публикувано от bo
          Първоначално публикувано от търтей
          Какво им е на задните врати?
          Оставили са пластмасите, където е трябвало да има дръжки като на 156 (в колонката)..... и е грозно!
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

Качете някоя снимка на фейслифта ?
            Grande Punto 1.9 Sporт
            98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Аз никъде не намирам снимки освен тази фотошопната простотия, която въобще не ми харесва. Взето е директно от М пакета на BMW 5 серия.

Comment

около март се очаква ново шаси,което щее с около 90кг по леко за брера и 159.иначе 2009/2010 се очаква 2.4 битурбо оклоо 300 коня и версия ГТА с двигателя на мазерати около 500коня в лимитирана серия.това ми го каза състезател и пилот на алфа.
                147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Колеги за вас не знам,но лично аз се надявам да пипнат малко интериора,в смисъл леки козметични промени,в момента интериора на 159 определено не отговаря на тази извънземна външност,нещата са малко как да кажа........без внимание към детайла,главно по таблото са някак простовати нещата(лично мнение)в TI съм съгласен че са в пъти по-добре ,сядах скоро в една 159 черна,с бордо кожа, за салона грам нямам забележка,обаче таблото,и корите на вратите лично на мен много не ми се нравят,загледайте се примерно в някой конкуренти като А4 или Пежо 407,нещата са по-добре мислени,за мен просто тоя дизайн на 159 доста вдига очакванията за колата и вътре е малко разочароващо-лично мнение,знам че има хиляди поклонници на сектата Алфа за които говоря глупости

Comment

Първоначално публикувано от MBoeV Покажи съобщение
                    Колеги за вас не знам,но лично аз се надявам да пипнат малко интериора,в смисъл леки козметични промени,в момента интериора на 159 определено не отговаря на тази извънземна външност,нещата са малко как да кажа........без внимание към детайла,главно по таблото са някак простовати нещата(лично мнение)в TI съм съгласен че са в пъти по-добре ,сядах скоро в една 159 черна,с бордо кожа, за салона грам нямам забележка,обаче таблото,и корите на вратите лично на мен много не ми се нравят,загледайте се примерно в някой конкуренти като А4 или Пежо 407,нещата са по-добре мислени,за мен просто тоя дизайн на 159 доста вдига очакванията за колата и вътре е малко разочароващо-лично мнение,знам че има хиляди поклонници на сектата Алфа за които говоря глупости
                    Наистина колега - пълни глупости говориш според мен 407-цата е най-големия кенеф в който съм се качвал... карал съм общо около 16000 км топ модела на първото 407, фул екстри, беше на около 10000 км, когато седнах за пръв път в него... Служебна кола, т.е. не е много жалена За 50000 км се разтропа интериора брутално... аудио системата й (JBL) не може да стъпи и на кутрето на фабричното BOSE монтирано на 159... 407цата е пълна със десетки (повечето абсолютно излишни) копченца... отвратително е! А4 съм карал само от последното към настоящия момент поколение... наречи ме сектант ама и то ми се видя голямо дърво
                    155, 156, 159 That's the way I count
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V
                    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Working...
                    X